Újdonságok, hírek

Saját tejfeldolgozó üzem kialakításába kezdtünk

Saját tejfeldolgozó üzem kialakításába kezdtünk

Mivel szívügyünknek tekintjük, hogy vevőinket hazai alapanyagokból készült friss és egészséges tejtermékekkel szolgáljuk ki.

2014-ben került átadásra a teljesen felújított tejüzemünk Porcsalmán, amely napi 20 000 liter kapacitással rendelkezik. Az üzem a két nyerstej silónak köszönhetően 40 000 liter tejet képes fogadni naponta. A pasztőrözés és a csomagolás is a legkorszerűbb berendezésekkel történik. Az üzem részét képezi továbbá a minőségellenőrző laboratóriumunk, melyben minden szükséges vizsgálatot helyben végzünk el. Ez is garancia arra, hogy csak kiváló minőségű termékek kerülnek a polcokra.

Természetesen vevőink a már jól elfogadott, és partnereink által bérgyártott termékeinket továbbra is megtalálják kínálatunkban.

Nagy öröm számunkra, hogy ezzel a beruházással egy halmozottan hátrányos helyzetű településen, illetve régióban sikerült jelentős számú munkahelyet teremtenünk.

Érdeklődés esetén szívesen látjuk vendégül partnereinket, valamint az iskolatej program keretében rendszeresen biztosítunk lehetőséget a diákoknak, hogy betekintsenek a tejfeldolgozás rejtelmeibe.

East Milk

EastMilk