Üzenj nekünk!

Véleményed fontos számunkra!


Rólunk

Az East Milk Kft. 2011 februárjában alakult, több évtizedes szakmai tapasztalatra és a tejiparban, illetve az élelmiszer kereskedelemben meglévő kapcsolatrendszerre építve. Társaságunk azon kevesek közé tartozik, akik teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozásként is folyamatosan fejlődést produkálnak.

Kereskedelmi központunk Nyíregyházán található, ahol egy 400m2-es hűtőház is rendelkezésre áll, mely biztosítja a termékek megfelelő tárolását. Termékeink előállítását saját alapanyagból végezzük, ami jelentősen javítja az ellátás biztonságát és az egyenletes minőség fenntartását.

Cégünk dinamikusan fejlődik, így elmondhatjuk, hogy immár több mint 1000 vevőpontra szállítjuk termékeinket 23 járműből álló gépparkunk segítségével. Csaknem 70 munkatársunk dolgozik minden nap partnereink zökkenőmentes és minőségi kiszolgálásán. Vevőink kiváló termékeinket és elhivatott munkánkat bizalmukkal és hűségükkel hálálják meg. Ennek köszönhetően büszkén jelenthetjük ki, hogy a térség egyik meghatározó tejtermék gyártó és szállító vállalata lettünk.


Kapcsolat